Du är världens finaste ängel!

Det här inlägget är för att hedra dig, Isabell!

Idag var det din begravning! Det var skönt att få ett hejdå, även om jag önskar att jag inte hade behövt det. Du spred så mycket glädje omkring dig, även fast du mådde så dåligt. Din styrka inspirerade många.

Det märktes hur älskad du var idag. Hela kyrkan var full, för att hedra och minnas dig. Det var en fin ceremoni. Många tårar rann när vi fick höra när du sjöng. Helt sjukt att du sjöng på dina egen begravning! Du sjöng så otroligt vackert! Jag önskar jag kunde fått höra det i verkligheten.

Det är så orättvist att du togs ifrån oss. Varför just du? Jag önskar att du och jag skulle gå levande ur det här tillsammans. På ett sätt är det en lättnad för mig att du slipper all din smärta, och jag hoppas att du är på ett finare ställe nu. För mig är du en ängel nu, en ängel som vakar över oss.

Tack för att jag fick chansen att träffa dig. Du var verkligen en fin person. Jag kommer aldrig någonsin glömma dig. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. När det är som tyngst ska jag tänka på dig och fortsätta kämpa.

Du är och var en väldigt speciell person för mig. Vila nu i frid världens finaste ängel!

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
så fint skrivet, all kärlek till dig! kram <3
nouw.com/claratime
amanda ekström
,
❤️❤️❤️
isabellenilssonn
isabellenilssonn,
Kram på dig fina du, cancer är så himla orättvist...❤️❤️
nouw.com/isabellenilssonn
Annika, Isabells mamma
,
Finaste Saga, att som 15 åring begrava en vän medan du själv kämpar med en dödlig sjukdom - det är det starkaste som finns, det finaste och mest osjälviska som finns. Att din mamma kom är precis lika fint mot mig, det kan inte vara lätt att delta i något som man är så rädd för att det kan drabba en själv. Ni är som två kärleksspridare, trots att ni har det så tufft...
tildahydfors
tildahydfors,
Massor med kramar till dig! ❤️❤️
nouw.com/tildahydfors
Annicka Lavemark
,
Saga du sprider så mycket glädje och kärlek till oss alla. 💕💕
Evelinakull
Evelinakull,
Vania ( lunas mamma från 95A)
,
❤️❤️❤️
Edna
,
Jag och Isabell chattade om hur bra hon tyckte det var att träffa dig, att nån på riktigt förstår. Sänder er styrka och kärlek /e
Mia
,
Vad hände? 😟