Döm inte!

Jag har aldrig fått hat på min blogg. Något jag är väldigt glad över. Aftonbladet lade ut artikeln om mig på sin Facebook, där såg jag att några hade skrivit "hat". Det var nästan bara kärlek jag hade fått, och så var det någon kommentar som inte var så schysst. "Hon ser ju frisk ut" och "inget daltande förr i tiden" stod det. Fan vad ledsen jag blev. Jag visar inte ens 40% här på min blogg. Och jag vill inte gärna lägga upp bilder på mig när jag ligger där i sjukhussängen med svullet ansikte av kortison, samt värsta ringarna under ögonen. Jag är nästintill oigenkännlig när jag mår som sämst.

Jag försöker förklara här på bloggen hur jag känner och mår osv, men det är så svårt att få med allt. Dessutom är det så många tankar som jag inte vågar berätta om. Det är inte ofta jag skriver om mina sömnproblem tex. Vissa nätter kan jag ligga uppe hela natten och bara gråta. Men eftersom det här är väldigt sårbart för mig så kanske jag inte vill dela med mig av det.

Det jag ville komma med av det här är att inte vara så jäkla snabba på att döma personer. Det är mycket man inte vet. Nu är det ju som sagt ingen här som har skrivit något, men det här gäller inte bara mig, det gäller alla!

Jag vill iallafall tacka alla er som stöttar och ger mig styrka! Kärlek till Er!

Bild från idag!

Gillar