Döda blommor kan jag leva med...

Gissa vem som vaknade upp med träningsverk typ överallt! Förstår inte hur jag till och med lyckas få träningsverk i mina armar och axlar haha. Idag var det iallafall första strålningen efter helgen. Är verkligen så less på att gå dit nu. Det känns som jag har strålats hur länge som helst! Nästa vecka är jag äntligen klar, längtar tills dess.

Är verkligen jätterädd för hur min hud kommer att se ut om några veckor. Tydligen kommer huden att vara som värst två veckor efter avslutad behandling. Om det redan är såhär rött så vet jag inte alls hur det kommer vara om en månad. Jag verkligen hoppas att det blir så lindrigt som möjligt, så att jag slipper ha ont.

Efter strålningen hämtade pappa mig, och vi åt lunch på Chopchop. Kul att träffa honom igen. Vi hann prata ikapp lite. Sedan släppte han av mig hemma. Jag städade och vattnade mina döda blommor, hehe. När jag inte är här så är det ingen som vattnar, pappa glömmer alltid bort det. Nu är de verkligen stendöda. Mormor, kom och hjälp mig haha!

Efter att jag vilat ett tag kom min vän Angelica förbi. Vi pratade och hade det bara allmänt trevligt. Snälla pappa gjorde pizza, och efter maten åt vi godis och chips, som Angelica hade köpt med sig. Sämre måndagar kan man ha!

Idag var det cancergalan. Såg ni den? Jag, Angelica, och pappa satt och kollade på den tillsammans. Blir så ledsen att människor tas ifrån oss pga av denna jäkla skitsjukdom! På något sätt är jag "glad" att jag och inte någon annan i min familj sitter där jag sitter. Vet seriöst inte hur jag ens skulle orka ta mig upp ur sängen om jag skulle stå på sidan. Att förlora någon nära är det värsta som skulle kunna hända mig!


Gillar

Kommentarer

Annicka
,
Inte konstigt att du har träningsvärk! Jag tittade på cancergalan, så jäkla ledsamt, men också stärkande när man hör berättelser av människor som varit dödsdömda, men blivit helt friska igen. Jag är barnsupporter hoppas alla Ni som läser Saga's blogg också är det! Forskningen behöver pengar! 💕💕
Malin
,
Styrkekramar❤