Disneyland

Idag har det varit en sjukt lång dag på Dinseyland. Det var väldigt struligt i början då alla hyresrullstolar var helt slut. Så dagen startade inte direkt superbra. Efter två timmars väntande och prat med personal fick vi iallafall tag på en. Nu kanske ni undrar varför jag behöver rullstol när jag kan åka både snowboard, och kan gå upp för Eiffeltornet!? Ville inte lägga all energi på att gå, och så har jag tyvärr fått hälseneinflammation. Kul va?! Förut fick jag hälseneproblem varje sommar när jag spelade fotboll, där av en av anledningarna till att jag slutade. Nu var det ju ett bra tag sedan jag spelade fotboll. Hade glömt bort hur jäkla ont det gör. Om det inte är min sjukdom så ska det ju såklart vara något annat haha.

Blev tyvärr lite besviken på Disneyland.. Hade fått sådana höga förväntningar, kan inte heller riktigt sätta fingret på vad jag saknade. Men jag rekommenderar det verkligen. Kändes som att dom hade en väldigt blandad målgrupp, så att hela familjen skulle uppskatta parkenl.

Vi kom hem för någon halvtimme sedan, och just nu är jag galet trött, så säger hejdå för idag. Kort inlägg, men så blir det ibland också, ni får njuta av bilderna istället. Glad påsk på er förresten! Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Vad mycket ni hinner med! Förstår att du blir trött. Hoppas att resan varit till belåtenhet iallafall. Många minnen med fina vänner. 💕💕