Det enda som skulle vara kvar av mig är min tumör!

Idag var det kämpigt att kliva upp ur sängen. Medicinerna gör så att jag blir så himla trött. Jag somnade en stund under strålningen. Helt otroligt hur jag lyckas med det! Ligger på en hård brits, och med händerna över huvudet, riktigt obekvämt. Fortsatte att sova i bilen, medan mamma åkte från apotek till apotek för att jaga rätt på alla olika mediciner, som behövde fyllas på. När jag kom hem slappade jag och myste med katterna ett tag.

Efter att jag latat mig lite tog jag tag i att städa upp i mitt rum, fixa och rensa i lådor osv. Känns så skönt nu efteråt. Sedan skrev jag och mamma julkort tillsammans. Skönt att bara sitta ner och mysa ett tag. Jag har faktiskt aldrig skrivit julkort förut. Men jag blir så glad när jag får något själv, så nu var det dags.

Blir glad av att få kommentarer om att jag ser väldigt pigg ut osv. Tyvärr så mår jag inte så bra som det ser ut. Jag har ständigt ont. Vissa dagar är bättre än andra. Det är jobbigt att ha så ont hela tiden, men tyvärr har det blivit en del av min vardag. De senaste två dagarna har inte varit lätta. Jag har knappt kunnat gå pga min fot, som jag nämnt tidigare. Vi håller fortfarande på att trappa upp den nya medicinen, men tyvärr går det inte så fort. Anledningen till varför jag inte pratar så mycket om smärta är att jag inte vill gnälla. Men i dagsläge tar jag cirka tolv tabletter per dygn, och har min telefon inställd på medicinlarm fyra gånger per dag.

Jag är superglad över alla som tar sig tid att skriva ett mail eller kommentar till mig angående olika dieter och läkare. Känns fint att det är så många som bryr sig! Men just nu fokuserar jag bara på att må så bra jag kan, och leva livet så fullt ut som det bara är möjligt! Det är mina läkare som får ta hand om resten. Mina läkare är världsledande, och har dessutom ständig kontakt med utländska experter världen över. De har pratat med olika läkare här i Sverige, och likaså utomlands, och alla kommer fram till samma sak - det går inte att operera mig. Alltså har jag fått second opinion. Tumörbiten som togs ut under min biopsi kommer nu skickas till Tyskland, där de kommer exprementera på den. Jag känner mig säker på att de gör allt i sin makt för att göra mig frisk!

Jag kämpar verkligen för att hålla min vikt, då varje kilo är viktigt. Jag bör verkligen inte går ner i vikt. Jag äter det jag är sugen på för stunden. Att gå på dieter skulle verkligen inte vara bra för mig. Det enda som skulle vara kvar av mig, om jag skulle sluta med socker och kolhydrater, är den där jäkla tumören helt ärligt! Så det jag fokuserar på nu är att göra det jag tycker är kul, och leva livet till fullo!

Men stort tack till alla er som bryr sig!

Min fina mamma som var tvungen att bära mig till mitt rum då jag hade så ont i min fot! Vad skulle jag göra utan dig?! Älskar dig mamma!

Gillar

Kommentarer

Annicka
,
Hej märkte verkligen hur ont du har. Otroligt att du kan överse med det när du träffar dina kompisar och vänner. Tur att det finns mediciner. Hoppas nu att när du ökar smärtmedicinen, att du får bort det mesta av smärtan. 💕💕💕
Lena
,
Vilken fantastisk tjej du är Saga. Jag har just hittat din blogg och läser tillbaka medan tårarna rinner. Jag är så imponerad av dig och din kämparglöd. Önskar dig och dina nära en fin Jul och Grattis i efterskott🎉 Kram💗
nathaliepelz
nathaliepelz,
<3 styrkekramar
nouw.com/nathaliepelz
Lisa
,
All mat (oavsett vad) du kan få i dig är bra ❤️ Det var samma visa med Isabell, bara hon åt något, vad det än var, så var det en vinst. Så ta ett steg i taget. Skickar styrkekramar till dig fina du! Kärlek ❤️
gun karlsson
,
Styrkekramar till dig finaste Saga❤Kämpa på ❤
karin
,
När man har så ont som du har så får man säga det och det uppfattas inte som gnäll. Du gör klokt i att lita på dina läkare och inte bryr dig om alla råd du får. Ät det du för stunden känner du vill ha och är det något nyttigt är ju det ett plus men allt är ju inte nyttigt men ändå välbehövligt. Kram till dig från en mormor.
Malin
,
Kram❤
Mats
,
Du är unik och fantastisk!!
Pernilla
,
Stort grattis i efterskott fina Saga!! Vi träffades på lekterapin för någon vecka sedan och du pratade lite med min son Wilhelm. Han sa efteråt att du är den sötaste och snällaste tjej han någonsin träffat! Du är verkligen otrolig 💗
Ulla Bergström
,
Har läst din blogg och vill bara skicka en jättehög med hoppfulla kramar till dig! Min dotter "bodde" på barnonkologen 1994. Idag är hon pigg och frisk och har två härliga pojkar. Önskar dig och hela din familj en riktigt god, skön, vilsam och rolig jul! Ett varmt Gott Nytt År!