Det är jag med GULA byxorna!

Riktigt tufft att ta sig ur sängen imorse. Vi gick och lade oss så himla sent. Efter ett tag med mobilen lyckades jag iallafall vakna till. Lite kul att det var några av er som stannade uppe sent inatt och läste mitt inlägg, trogna läsare! <3

Idag åkte vi i Tandådalen. Riktigt roliga backar, och perfekt offpist. Trodde att vi inte alls skulle kunna åka i skogen då det töat väldigt mycket, men det var supermycket snö där. Och Love, vilken stjärna! Han är verkligen så duktig och hängde med oss i skogen hela dagen. För er som inte vet så åker han också snowboard, och jag började lära honom för två år sedan. Det är nästan orättvist hur snabbt han lär sig. Så fort jag lärt mig något nytt så lär han sig det på bara någon timme, helt sjukt! Men jag är också otroligt stolt över honom!

Efter den långa dagen i backen så stannade vi vid outlets på vägen hem. Jag köpte en fleecetröja, och ett par GULA överdragsbyxor. Har länge pratat om att jag har velat ha just gula byxor, och äntligen har jag hittat dem! Så bra när man verkligen syns i backen haha. Så om ni ser en galen tjej med gula byxor i backen någon gång, så vet ni vem det är!

Gillar