Depp - ge mig pepp!

Idag har det tyvärr varit en av de där mindre bra dagarna. Tycker att det är svårt att "leva" så som jag lär. Vill ju ta vara på varje dag, må bra, och ha kul. Känns som att jag bara kastar bort mina dagar ibland. Jag är så less på att vakna upp till ingenting. Jag saknar att ha rutiner, och att ha något att gå till varje dag. Tyvärr är jag fortfarande så makalöst trött! Att tex gå till skolan varje morgon känns faktiskt i nuläge inte ens genomförbart. Just nu väntar jag på att små saker ska falla på plats, och ingenting är ju som i väntans tider. Jag blir oföretagsam, uppgiven, och nedstämd.

Det som jag också tycker är så himla tråkigt är att jag nästan får ångest över vad jag ska skriva om här på bloggen på kvällarna. Och jag vill ju ändå leverera och lägga upp något här, då jag inte vill förlora alla mina läsare. För om det är några som hjälper och stöttar mig så är det ni! Och så vet jag att jag älskar att ha något att kolla tillbaka på sen.

Jag vill att det ska hända saker exakt hela tiden, och blir mest bara stressad av att sitta still. Men att ha för många måsten gör mig också oerhört stressad. Det är en himla jobbig balansgång det där. Förhoppningsvis kan jag sätta igång med mitt lilla "projekt" snart, bara några saker som jag väntar på.

Aja, inte så jätteroligt inlägg tyvärr, men så får det bli ibland också. Hoppas snart att jag är "back to normal", och att jag känner lite livsglädje och inspiration igen. Man måste nog bara tillåta sig själv att vara ledsen ibland också.

Godnatt allihopa!

Gillar