Därför ingen operation

Har inte hunnit berätta det för er, men pappa har köpt ett hus, som vi flyttar in i om någon månad. Tycker såklart att det är skittråkigt att behöva flytta, eftersom jag älskar att bo så centralt som vi gör nu. Men nu när jag har börjat smälta det hela lite börjar jag iallafall se några fördelar med det.

Idag var det visning av vår lägenhet, därför har vi storstädat. Nu känns det otroligt fräscht i hela lägenheten, vilket jag verkligen tycker om.

Sedan åkte vi ut till det nya huset för att planera lite saker såsom badkar, garderober m.m. Har varit väldigt tveksam till huset, men nu börjar det kännas lite bättre. Huset är nybyggt och känns kalt, så det ska bli kul att få inreda och sätta sin egen lilla "toutch" på det. Hoppas verkligen detta blir bra i slutändan, och att jag kan trivas hyfsat bra trots omständigheterna.

Såg att jag hade fått en fråga om varför min tumör inte går att operera bort. Min tumör är väldigt stor, och har brett ut sig väldigt mycket, typ som en bläckfisk med en massa tentakler. Det som gör att tumören är omöjlig att operera är att den sitter delvis i ryggraden. För att en operation ska ha någon nytta måste hela tumören bort, och även med lite marginal. Det innebär att man då måste ta bort en del av ryggraden, vilket är omöjligt, då dödar man mig.

I dagsläget finns det tyvärr ingen mer behandling jag kan få. Jag har fått strålning, och jag har fått cytostatika, och tyvärr har inte forskningen kommit längre än så. Så just nu hoppas vi helt enkelt på ett mirakel, eller att forskningen går framåt.

Vill ni hjälpa till? Här kan ni det!

Från dagens middag haha! Är ni förvånade att det är pizza!?

Gillar

Kommentarer

Anki
,
Tack för svaret! Kom ihåg att forskningen går framåt varje dag! Och att mirakel sker❤ kram
missmoa
missmoa,
KRAMAR TILL DIG SAGA❤
nouw.com/missmoa
J-Å
,
Det är trots allt mycket positivt att tumören kan hållas i schack, och inte sprider sig vidare. Även om det naturligtvis hade varit ännu mer positivt om den minskade och tynade bort samt helt utplånades. Men du är ung och stark och med rätt inställning. Kan du ”bara” hålla ut och bjuda motstånd så finns det gott hopp om att tumören till sist ”inser” att den har inget i din kropp att göra. <3
Ank söderlund
,
Jag trir du kommer trivas inte långt till stan. Kul att du skriver nåt om pappa. Du har ju världens bästa pappa. Annars skriver du bara om mamma. Hon är vörldens bästa mamma oxå. Men kul höra npt bra om papoa kram
Emma
,
Saga, jag har läst mycket om att heling har "botat" (minskat på) cancer.. det finns även dokumentärer om detta.. Är inte det något du kan testa? Det finns någon i Stockholm tror jag som ska vara bra på detta (googla) 😊 Kram