Dansade "Små grodorna" på Stora torget

Andra skoldagen avklarad. Och denna dagen blev faktiskt en lång dag. Vi gick från nio till halv tre ungefär, vilket jag kände blev lite väl långt för mig faktiskt. I slutet av dagen så fanns det noll energi och koncentration alls, så jag fokuserade endast på att försöka att inte somna hehe.

Idag har det iallafall varit en riktig rolig dag. Vi hade stadsvandring med poängjakt. Man skulle göra en massa konstiga och roliga saker för att få poäng. Klassen delades upp i grupper på ca fyra personer. Och jag som är vinnarskalle ville ju såklart göra allt som stod på den där listan haha. Vi dansade och sjöng bl.a. "Små grodorna" på Stora torget haha, och ja, vi blev utstirrade kan jag säga. Nu har jag skämt ut mig lite, så jag hoppas verkligen på att vi vinner haha.

Så i två och en halvtimme virrade vi runt i hela stan, därefter gick vi tillbaka till skolan för att hämta våra matkort. Min skola är nämligen för liten för att ha en skolmatsal, så vi får äta på utvalda restauranger istället, och det är såååå NAJS. Så idag drog vi till Tacobar och åt. Alltså ÄLSKAR detta upplägg, förutom att det blir lite långt att gå till matställena.

Har lyckats komma in i en grupp också, lärt känna lite flera, vilket är så roligt. Hittills känns denna skola helt perfekt faktiskt, vilket är helt underbart. Har verkligen saknat att tillhöra en grupp.

Och tror alla kan gissa vad jag gjorde när jag kom hem. Joo, jag sov resten av dagen hehe. Ska försöka gå i skolan så mycket som möjligt denna vecka, men sedan måste jag dra ner på tempot för annars kommer jag inte att orka. Hade tänkt att hoppa över en hel del ämnen, och mest köra på själva vårdämnena. Basämnena kan jag läsa ifatt på sommarlovet nästa år om jag vill. Tror och hoppas att det blir en bra plan.

Gillar