Dags för bal

Alltså stort TACK för alla kommentarer jag fick från igår. Vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan er. Ni gör mig så otroligt glad alltså!

Idag vaknade jag upp med ett mycket bättre humör än igår som tur var. Vi hämtade Love efter skolan, vilket typ var det bästa på hela dagen. Längtar efter honom samma sekund som vi skiljs åt. Min älskade Love!

Sedan kom Elin och Cissi hit (kompisar), för att fixa sig till balen. "Tvingade" egentligen hit dem, då jag ville hjälpa till att göra iordning dem haha. Vi började med att måla naglar, sedan gjorde jag sminket, och därefter håret. Vi satt i fyra timmar haha, med det gjorde jag med rent nöje. Tyckte det var superkul att få hjälpa till, och tjejerna verkade jättenöjda. Vi avslutade det hela med en liten photoshoot haha. Alltså tjejerna blev sååå fina! Jag var så himla glad för deras skull när de förväntansfulla åkte iväg till balen.

Just ni sitter jag i soffan med familjen (Love och mamma), och myser framför Let´s dance. Kollade precis in på min mail där jag öppnade ett väldigt roligt mail. Kommer berätta mer om det sen men kan säga att det har att göra med besöket hos Stina, ni vet guldsmeden.

Trevlig helg!

Visst blev dom fina!?

Gillar