Dagen går inte att beskriva med ord

Vilken jäkla dag, vet inte ens vart jag ska börja! Vet inte hur jag ska lyckas skriva för att beskriva den här dagen, det var den bästa på länge.

Jag och mamma for till Stockholm vid lunchtid, stannade på Mcdonalds och sen hälsade vi på mammas jobb, satt och pratade med brandmännen ett litet tag.

Sen drog vi vidare till Mall of Scandinavia. Jag kollade runt efter mössor, och hittade faktiskt 2 riktigt fina. Mössjakten var dock inte anledningen till att jag var där. Jag hade nämligen bestämt träff med Aron Andersson. Jag trodde vi skulle sitta och fika lite och ha en pratstund, så var det inte. Aron kom nämligen med en kameraman. Vi satt oss i lobbyn på ett hotell utanför MOS. Där riggade de upp kameran, och jag fick en mygga. De filmade lite "reklam" inför hans nästa stora projekt till Sydpolen. Ett äventyr för att samla in pengar till barncancerfonden. Vi satt där och pratade med varandra, jag fick berätta min story, och allt spelades in. Det slutade med att vi satt där i 2,5 timme. Fick så mycket beröm av Aron och han sa att jag verkligen inspirerade honom, det gjorde mig sååå glad. Inspirerar jag honom? Det är ju han som inspirerar mig! När vi hade filmat klart frågade han om han fick bjuda oss på middag. Va? Vill han bjuda oss på middag? Vi satte oss högst upp i hotellet på den 25:e våningen och åt middag. Vilken dag alltså, det här var verkligen över mina förväntningar. Aron är verkligen så jäkla cool, och att han berömde lilla mig betydde så sjukt mycket. Dagen går verkligen inte att beskriva med ord.

Om ni går in på hans instagram (aronandersson) kan ni hitta mig på hans story! :)

Juste måste också tillägga att jag gick runt flintis hela dagen idag, på Skandinaviens största galleria, ett stort steg för mig.

haha mamma tyckte jag såg ut som en vandrande skyltdocka!

haha köpte denna lilla gosfilt, tänkte glida runt med den på sjukhuset! :)

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Jättekul att du fick träffa Aron, härligt när människor är så positiva som han verkar vara. Vilken tur ni hade med en god middag dessutom. Du var jättefin på bilderna.
Marie
,
Vackra Du! Med eller utan hår 🌞
...
,
Du är så himla vacker utan hår! Det passar dig så bra, du ser ut som en modell 😊