Cuteness overload

Istället för att skriva världens längsta text som jag annars alltid gör tänkte jag idag berätta dagen i bilder för lite variation!

Idag har jag varit hundvakt åt Lavemarks nya hundvalp. När de frågade om hjälp tvekade jag inte en enda sekund på att ställa upp. Klart att jag ville dit och träffa deras nya familjemedlem. Fick dessutom ta med mig Rocky för att se hur de funkade ihop och såklart för att hundarna skulle få ha det lite kul. Enzo kom nämligen från en uppfödare som hade över tio hundar och då kan jag tänka mig att det blev en rätt drastisk förändring från att ha en massa syskon att leka med, till att behöva leka själv. Därför var det kul att han äntligen fick träffa en hundkompis igen.

Håkan var här i någon timme innan han behövde dra till jobbet, han ville se om de funkade bra ihop innan han lämnade oss ensamma. Rocky skulle jag säga är en bra hund att börja träna med då han både är så liten, men också sköter sig väldigt bra. Tyvärr var han dock inte så populär hos Enzo till en början, han skällde , skällde och skällde stackarn. Jag var beredd på att ringa pappa för att be honom hämta Rocky, ville ju inte att Enzo skulle bli alldeles för uppjagad. I ungefär 30 minuter höll han på tills han tillslut förstod att Rocky inte var så läskig ändå. Då var det frid och fröjd och efter det har dom lekt och varit kompisar hela dagen lång och är nu bästa vänner haha.

Sedan kom Cissi hem från skolan och gjorde mig sällskap med hundarna. Det ända vi gjorde var att sitta och gosa med dom. Jag kan sitta i timmar och leka med dom små pluttarna.

Sedan åkte vi till Gränby centrum där vi åt middag. Den huvudsakliga anledningen till varför vi åkte dit var för att min concealer som jag inte klarar mig utan har tagit slut. Fick dessutom ett mail från en bloggläsare häromdagen där hon berättade att hon tillsammans med sina kollegor hade plockat ihop en liten presentpåse till mig, så den hämtade jag också upp.

Jag gick fram till en personal i kassan och presenterade mig själv jag hann knappt öppna munnen innan hon sprang iväg och hämtade min påse. Chockad blev jag, när jag såg innehållet, det var ju nämligen inte lite grejer i påsen. Allt detta kommer användas kan jag lova, älskar ju verkligen vård och smink. Har ju börjat ÄLSKA att sminka mig och kan sitta i flera timmar, så detta kom lägligt. Stort tack till all personal på Åhlens i Gränby som gav mig allt, ni är för underbara, fina ni!

Är så oerhört stolt och ärad över hur fina följare jag har. Ni ger mig tips, stöd, råd, kärlek och värme, och är bara så allmänt fina. På loppet av bara några månader har jag fått en studiolampa, fått ca 50.000 kr till min insamling till Barncancerfonden, fick göra en superbra deal med min nya kamera, fått en massa nya kläder från mitt favoritmärke, fått hår extensions och så har jag nästan varje vecka fått något litet paket eller brev med småpresenter på posten. Allt detta bara från er, mina fantastiska läsare, tror inte att ni anar hur tacksam jag är över er!

Sedan var det dags för att baka ännu mer semmeullar haha. Alltså, nej, vet inte hur jag ska stoppa detta beroende, men har sådan galen craving på det så det inte är klokt...

Sedan har vi gosat såå mycket. Jag blir verkligen så lycklig i hela kroppen av hundar. Mitt lyckopiller på fyra ben, man kan inte bli annat än glad!

Kram och godnatt!

Gillar