Comeback på innebandyplanen

Fullsmockad dag idag kan jag säga. Började redan vid halv nio, vilket är tidigt för mig haha! På sådana dagar måste jag gå upp redan vid sex.

Idag hölls undervisningen ute på brandstationen igen, där vi kommer vara varje onsdag. Kommer ni ihåg att jag nämnde det förra veckan?! Och idag var det den första "riktiga" dagen där ute! Så idag fick man ett hum om hur terminen kommer att se ut framöver! Tror det blir riktigt kul!

Vi fick börja dagen med en brandmansövning! Idag stod klättring på stegar på schemat. Förut var jag faktiskt väldigt höjdrädd men är helt avtrubbad efter Trolltunga haha! Idag fick vi klättra 10 meter upp, tyckte det var lite kort och hade gärna klättrat högre haha. Men det kommer vi få prova på att göra någon annan gång. Men det var iallafall riktigt kul!

Efter att vi lekt färdigt som brandmän var det dags för medicinlektion, vilket var mindre roligt. Tycker att det är intressant, men gillar inte instuderingsfrågor, och sådana fick vi göra idag. Och sista lektionen på dagen var idrott! De körde fys idag, så jag skippade det. Orken räckte nämligen inte riktigt till. Onsdagarna blir mina längsta dagar, då jag i vanliga fall oftast bara brukar ha två lektioner! Känner verkligen av de där två extra timmarna alltså. Helt energilös!

Vid två var jag hemma. Äntligen kunde jag vila och ladda upp batterierna igen. Tog världens längsta powernap på tre timmar. Välbehövlig kan jag säga!

Idag blev det comeback på innebandyplanen igen! Är så lycklig! Äntligen är jag igång igen! Gick bra skulle jag ändå säga. Märker ju dock att huvudet vill mer än kroppen, är ju verkligen så otränad. Så efter träningen skakade hela jag. Blir så efter jag har koncentrerat och ansträngt mig. Men nu ska jag försöka köra på med träning varje onsdag och försöka spela en match på helgerna, resten av träningarna har jag inte orken till. Snart kanske men inte än! Känns GRYMT att vara tillbaka iallafall!

Natti från en halvsovande Saga!

Gillar

Kommentarer