Chokladhus

Tidig strålning idag igen. Idag var det riktigt jobbigt att ligga på den hårda britsen. Jag hamnade precis på punkten där tumören buktar ut. Det är så jobbigt när man vet att man liksom inte får röra sig en millimeter. Efter strålningen åkte vi hem, och jag sov i tre timmar till. Det gick verkligen inte att ta sig upp ur sängen!

Mitt rum har verkligen varit så stökigt senaste dagarna, så idag tog jag äntligen tag i det. Så skönt efteråt! Mitt i städningen ringde Vickan och frågade om hon fick komma över. Vi lagade mat, och sen byggde vi ett chokladhus. En perfekt kväll. Älskar när folk är spontana och bara kommer över! Passar det så passar det, annars blir man glad av att viljan finns! Tycker om mina vänner så himla mycket! <3

Min fot gör så jäkla ont! Igår var det lite bättre, så då trodde jag att det skulle ge med sig. Men idag är det lika dåligt igen. Blir så frustrerad! Jag hade målat upp en sådan perfekt bild i huvudet hur det skulle vara nu när strålningen sattes igång. Jag skulle ha gått i skolan, tränat, och varit smärtfri. Istället är jag trött, får inte träna, och har jätteont. Känner mig så negativ, men det är så tröttsamt att ha ont hela tiden.

Gillar