Chihuahua X2

Idag tog jag äntligen tag i att förnya mitt körkort. Det var flera månader sedan jag fick hem ett papper där det stod att jag var tvungen att förnya det, efter att jag lade till Kiwi i mitt namn. Har verkligen dragit mig för att göra det, något som egentligen är så himla enkelt. När jag väl kom dit så tog det mindre än fem minuter tills det var fixat, haha. Känns otroligt skönt att det är gjort iallafall, en till sak att bocka av på "göra-listan".

Sedan åkte jag och träffade Johanna, en tjej jag träffat på avdelningen. Hon har haft det otroligt tufft senaste tiden, men nu börjar hon äntligen komma på bättringsvägen. Så kul att se att hon mår bättre, och orkar vara uppe och gå lite igen. Vi träffades på ett hotellrum, där resten av hennes familj bor. De har köpt världens sötaste valp, också en chihuahua, så idag hade vi en liten "playdate" med hundarna. De blev direkt bästa kompisar och busade runt som galningar. Och helt plötsligt så var dagen slut haha. Och oroa er inte, det är tillåtet med djur på deras rum.

Nu ligger jag hemma i soffan hos pappa med Rocky i knät (ovanligt). Är galet trött och skulle helst bara vilja somna här och nu, men ska försöka hålla mig uppe ett litet tag till. Äntligen lite rutiner!

Bara Miltonbilder idag, haha. Men har ni sett någon sötare hund?!

Gillar