Carpe diem?!

Latdag 1000x. Idag vaknade jag upp hos Alva vid klockan 11. Och det var såååå skönt att äntligen få sova ut. Sedan tog jag bilen hem till pappa. Sitter verkligen på helspänn hela vägen eftersom jag är så rädd att det ska hoppa fram en spindel när som helst. Har iallafall utrustat mig med ett paraply nära till hands ifall det skulle dyka upp något, ja, ett mordvapen helt enkelt hehe. Ni får skylla på mig om det regnar haha! ;)

Ja, och sen så sov jag bort resten av dagen, hehe. Vilket kanske inte var sådär jättesmart av mig, men shit vad det var välbehövligt. Får alltid sådan ångest efter sådana här dagar dock. Jag vill ju "fånga" varje dag, och istället så sover jag bort den. Men jag måste faktiskt tillåta mig själv att ha sådana här dagar också. Trots allt så är jag ju faktiskt allvarligt sjuk, fast jag själv glömmer bort det hela tiden. Och ja, idag behövde kroppen vila helt enkelt.

Imorgon är det måndag och dags för skola igen. Skönt att slippa den där söndagsångesten jag hade förr, alltså innan jag blev sjuk. Kommer ihåg hur mycket jag hatade skolan då. Nu uppskattar jag skolan jättemycket, trots att det stundvis kan vara tråkigt. Att få vara lite "normal" för en stund hjälper mig verkligen, blir mycket gladare av det.

Önskar er alla en bra start på veckan imorgon! Kramis!

Rocky ställer iallafall alltid upp som myskompis! Åå, alltså min kärlek till denna lillen alltså! <3

Gillar

Kommentarer

Spider Man
,
Sluta upp med att ta kål på spindlarna. Här öser det ner 😊
Ingela
,
Aldrig för sent att bli skoltokig❤️ Håller tummarna i morgon✊️
Carola Salén
,
Hej Saga! Njut av varje ögonblick och sov så mycket du vill, så skönt att kunna sova och drömma sig bort. Kämpa på Krigarprinssesan 🙃👊