Cancer som för med sig bra saker

Idag sov jag ut riktigt ordentligt. Faktiskt ända till 12 haha, då kände jag att jag kanske skulle ta och pallra mig upp, så att jag fick någonting gjort den här dagen. Jag måste faktiskt säga att jag varit ganska duktig. Jag vattnade blommor, tvättade sminkborstar, dammsög, och bytte sängkläder. Finns ju inget bättre än när det är helt nystädat.

Ja, sen hände det inte mycket mer. Jag fick huvudvärk, och lade mig i soffan och kollade på TVn. Sedan kom mamma och Joel hit (till pappa). Mamma fyllde på min dosett med ytterligare en veckas mediciner, och så stannade hon på en kaffe. Blir kvar här åtminstone en natt till, då jag villl hinna umgås lite med Joel.

Ivana är min gamla sjuksköterska, men jobbar nu i Stockholm. Hon är verkligen helt underbar, och gjorde definitivt min vistelse på sjukhuset mycket bättre! I helgen var hon här i Uppsala, och hälsade på. Så vi bestämde oss för att äta en middag tillsammans idag. Det var så mysigt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och hade inte restaurangen stängt så hade vi nog suttit kvar där än haha. Tycker det är så ironiskt att vi träffades på det sättet vi gjorde, men jag är så himla glad att jag träffat henne!

Mitt i allt elände så kan jag ändå känna mig lite tacksam över att jag fick cancer. Låter kanske skitdumt att säga så, men alla människor som jag möter, och all kärlek som jag känner, har gjort både mig och mitt liv bättre.

Fina Ivana!

Gillar