Byxor för två

Idag tog jag och mamma en sväng till Gränby köpcentrum. Där mötte vi upp Cissi, Malin och Johanna. Vi gick runt och kollade ett tag, och avslutade med en fika på Starbucks. Mysigt!

Jag är riktigt nöjd med dagen, och glad över att jag fick med mig ett par fina byxor hem. Men det bästa av allt är att mamma lyckades handla! Mamma har rätt svårt att hitta kläder. Jag tycker typ hon passar i allt, men det tycker inte hon. Som tur var fick hon lite coachning av Malin, så hon fick med sig en hel del faktiskt. Tack Malin, jag lyckas aldrig. ;)

Sedan blev det pizza hos Cissis familj. Märker ni att jag gillar pizza? Haha. Jag får mycket beröm över min vikt av mina läkare. Nästan alla med min diagnos opererar in en knapp i magen, för att kunna mixa maten och sen bara trycka in den genom en slang rakt in. Oftast mår man så illa, och får så många blåsor i munnen, att det är nästintill omöjligt att äta. Jag trycker verkligen i mig det jag är sugen på. Jag försöker äta så ofta jag bara kan. Läkarna säger att man oftast brukar förlora 20% av sin vikt, helt galet mycket. Jag har bara gått ner 3 kg, så jag tycker jag är rätt duktig. Helst går jag upp några kilon. Då har jag mer kraft till att tackla min svåra behandling, och det skulle inte göra lika mycket om jag skulle ha svårt att äta några dagar. Det jag ville komma till är att jag äter väldigt mycket onyttigt, just för att det är lättast för mig att få i mig.

Nu sitter jag iallafall och försöker hjälpa Cissi med ett islamarbete, samma som jag gjorde förra året när jag gick i nian. Jag kommer ihåg hur äckligt stressad jag var över det där arbetet. Mår dåligt av att bara tänka på det. Cissi ska sova här, så vi får se hur långe vi stannar uppe haha.

Gillar

Kommentarer