Buskul i Tänndalen

Vi började dagen med att åka till en skidshop här i Funäs. Var nämligen på jakt efter nya skidglasögon. Har haft samma i typ sex år, om inte mer. Anledningen till varför jag köpte nya var inte för att de andra var gamla, utan för att det bara var billigt skit man inte såg något genom. Den här gången blev det rejäla glasögon, och jag är verkligen supernöjd.

Idag åkte vi till Tänndalen för att kolla backarna där. Hittills är Tänndalen min favorit. Riktigt sköna backar med mjuk snö, och rätt så mycket skogsåkning också. Idag följde dessutom Kjelle med, morfars bror (han som vi bor hos). Det var väldigt kul. Han är en erfaren åkare, och kunde ge lite tips, vilket alltid uppskattas. :)

Vi har haft en superrolig dag ute i backen idag. När vi gick hem var vi verkligen helt slut, och hoppade i sängen och vilade direkt. Mycket har inte hänt sedan dess, förutom att min morfars andra bror också kom upp hit. Så nu är det fullt hus här. Supertrevligt, även fast jag och Vickan är en aning osociala och ligger i sängen just nu.

Trevlig lördag på er! :)

Gillar