Brunch och flytthjälp

Idag var det mamma som väckte mig ännu en gång. Hon hade varit och simmat på morgonen, och var redo för en brunch på Ikea. Så det var bara att pallra sig upp. Bara mamma, pappa, och jag, en bra start på dagen, förutom att jag var så himla trött. Sen skildes vi och mamma åt. Jag och pappa gjorde lite småärenden innan vi åkte hem.

Jag plockade upp min lilla julgran idag haha. Kanske lite tidigt men jag älskar julen. Såklart blev det lite slappande i soffan också, är extremt trött. Efter middagen blev det ännu en sväng till Ikea, för att köpa saker till Luddes nya lägenhet. Nu har han alla basic saker så att han kan bo där. Känns jättetomt här när alla kartonger är borta från vardagsrummet, och att det inte ligger någon i soffan och snor min filt.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Hej Saga,

Jag hittade hit av slumpen då jag som vanligt sena kvällar här i London (som jag kallar mitt hem för tillfället) inte kan somna. Mitt inte så effektfulla botemedel är att läsa Aftonbladet där jag ikväll hittade artikeln om dig. Har spenderat den sista timmen med att läsa igenom din blogg och måste säga att du verkligen är helt fantastisk! Att läsa igenom dina inlägg och bara få ett inblick i hur ditt liv är och hur du väljer att hantera det är så inspirerande! Jag önskar alla kunde ha ens en gnutta av den inställning du har! Vilken skillnad det skulle bli. Hur du först inspirerade mig var att köpa några armband från ungcancer, ett litet steg men en början. Vill också att du ska veta vilken skillnad du gör med din blogg och vilken positiv inverkan du har!

Kramar,
Anna