Bra att det finns syskonstödjare!

Var gullig och skjutsade Vickan till skolan imorse, som jag så snällt lovade igårkväll. När jag vakande imorse ångrade jag mig haha. Men såklart klev jag upp och skjutsade iväg henne. När jag kom hem efter det så lade jag mig i soffan och toksomnade. Jag som tyckte jag var så himla duktig och gick upp tidigt haha. Försökte gjorde jag iallafall.

Jackie och Joel kom hem efter skolan. Vi cyklade till pappa, på sjukhuset, med en massa gott fika. Lyckades få ut pappa, helt otroligt ju! Han opererade sig i förrigår, och nu snackar vi ingen rullstol, utan han gick på kryckor! Visst, det tog ett tag, men wow vad jag blev imponerad. Rocky följde med också, och blev superglad av att få se pappa.

Efter det cyklade vi till Stadsträdgården, och låg på en filt och solade. Superskönt! Vi låg där ett tag men sedan blev det alldeles för varmt, så då begav vi oss hemåt.

Efter ett tags slöande så hämtade jag upp Lovetuss. Han gick på bio med några av hans kompisar, som han träffat genom syskonstödjargruppen. Det finns en syskonstödjare på sjukhuset som har anställts av Barncancerfonden. Han ordnar en massa roliga aktiviteter för syskon till cancerdrabbade barn. Oftast får den cancersjuka den mesta uppmärksamheten av föräldrarna, och då kan syskonen lätt bli lite sidosatta. Därför är det så himla bra att detta finns. Att få bli lite bortskämd, och dessutom få möjlighet att träffa andra barn i samma situation. Jag kan tänka mig att dessa barn kan bli vänner för livet.

Nu sitter vi hemma hos mamma, och Vickan kom hit för ett litet tag sedan. Imorgon blir det upp tidigt för att gå på golfkursen.

Här provade vi våran utrustning som vi inhandlat haha! Juste! Om det möjligtvis finns någon därute som skulle vilja sälja vänsterklubbor till mig så får ni gärna slänga iväg ett mail haha!

Gillar