Bonjour Paris!

Hej, från ett soligt Paris!

Vill först och främst tacka för alla kommentarer. Ni är så himla gulliga, blir verkligen superglad!

Imorse ringde klockan 03.50. Trött men förväntansfull kom jag upp ur sängen. Vi åt en snabbfrukost på hotellet, och gick sedan till gaten.

Tuppluren på planet uteblev, då det här planet var det oskönaste jag suttit på. Det var trångt, sätena var typ i 90 grader, och det var bara allmänt obekvämt.

Vi kom fram till Paris i niotiden. Blev lite överraskad, då jag hade kunnat gissa på att det var efter lunch haha. Man hinner med mycket när man går upp tidigt. Kanske borde jag prova det någon gång hemma haha.

Idag var vädret helt underbart! Strålande sol och klarblå himmel. Grönskan är fantastisk, och kastanjeträden står i full blom. Här är det ljuvlig vår, och allt bara lever. Så himla härligt!

Vi lämnade vårt bagage på hotellet, för att sedan dra på sightseeing direkt. Vi njöt av vår picknicklunch i en jättefin park, med kvittrande fåglar. Självklart åt vi baguette och crossiant haha. Det som jag tyckte var lite tråkigt var att man inte fick beträda gräsytorna i parken. Vi såg inga skyltar, men scannade av hur "alla andra" betedde sig, och de satt fint på alla stolar och parkbänkar som var utställda. Jag kunde dock inte motstå frestelsen att lägga mig i gräset, men det dröjde inte ens tre minuter förrän en väktare visade mig tillrätta haha. Man blir så bortskämd i Sverige, och tar det som en självklarhet att få njuta av naturen haha.

Sedan drog vi oss sakta mot den mäktiga katedralen, Notre dame. Den var så sjukt stor, och jag kan verkligen inte begripa hur man lyckades bygga den för nästan tusen år sedan, imponerande!

Tröttheten kom ikapp, och vi hoppade på en båt som tog oss till olika sevärdheter, så att vi fick ta igen oss lite och vila benen en stund. Min powernap var inte klar där, vi gick till en stor gräsmatta och lade oss och solade där. Och det var vi inte ensamma om. Det var verkligen så himla mysigt.

Det som jag dock tyckte var lite obehagligt var att det gick runt soldater med stora gevär typ överallt, kändes liksom lite olustigt. Dessutom är jag så nojig efter det som hände i Sverige. Egentligen bara fett onödigt att gå runt att oroa sig..

Jag har haft jättetur med mina pigment sen jag var liten. Kan liksom räkna på fingrarna hur många gånger jag bränt mig. Idag lyckades jag bränna mitt ansikte rejält, ser typ ut som en liten kräfta i ansiktet hehe. Tror det är en blanding mellan cellgifterna och att jag inte solat ansiktet på länge. Cellgifterna gör nämligen så att man bränner sig väldigt lätt, har dock inte märkt av det super mycket. Dum som jag är tänkte jag inte alls på det när jag väl låg där, har iallafall lärt mig något. Jag lyckades dessutom få bondbränna. Alltså fy vad fult haha, men som tur var, var det bara ansiktet jag brände och inte resten av kroppen.

fint va!?

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Alltså du är så otroligt fin i håret! Du passar så himla bra i kort hår. Men det förstås, allt klär ju en skönhet 😊 kram
Jeanette
,
Så härligt att se dig i Paris! Hoppas ni får en riktigt härlig fortsatt resa! Stooor Kram Jeanette
Annicka lavemark
,
Fina bilder, njut alla mina favoriter. 💕💕
Ulla
,
En riktigt glad, skön påsk önskar jag dig. Och visst är solbrännan fin, men var försiktig! 😃
Johan
,
Åh, Paris - La ville de l'amour! Tänk om jag skulle få ett vykort därifrån 😊
Rebecka
,
Ska ni till versailles?! Om inte så rekommenderar jag det! <3 ha en fortsatt bra resa! Kram