Bodyflight

Jag har haft världens BÄSTA dag idag. Fick en sådan jäkla bra present av Alvas familj när jag fyllde år. Och idag var det äntligen dags att få göra det.

I förmiddags kom Alva och Alvas pappa och hämtade mig. Vi åkte till Stockholm, då anläggningen var där.

Min present var bodyflight. Det är som en stor vindtunnel, med en stor fläkt i botten. Och genom den kan man alltså flyga. Svårt att förklara, men ni kanske kan söka på Google. Såg iallafall någon video på det för något år sedan, och kände att jag verkligen också ville prova. Var så jäkla nervös och exalterad när vi kom dit.

Jag fick flyga i fyra minuter, och Alva och Fredrik två minuter. Det tog ett tag att fatta hur man skulle göra, har ju liksom aldrig prövat förut. Vi körde i två omgångar och det var skönt för då hann man tänka igenom lite och se på de andra, hur de gjorde. Såklart var jag ju tvungen att vara först också, gillar verkligen inte det. Men den tanken försvann så fort jag gick in i vindtunneln.

Alltså WOW vilken jäkla upplevelse. Om ni någonsin har chansen att få göra det här så gör det, alltså det var helt magiskt! Pirrade verkligen till i magen. Nej, jag kan faktiskt inte sätta ord på känslan jag fick. Tack för att jag fick chansen att göra detta! Detta är något jag aldrig kommer glömma.

Nu inväntar jag Angelica och Vickan, då vi ska kolla på bio ikväll, supermysigt! Hoppas ni får en bra kväll allihopa!

Tyvärr har jag inte tillgång till bilderna just nu, så slänger in dom imorgon istället!

Gillar