Barnaministeriet länk

Idag blev det lite mer frisörskola, haha! Nu var det Vickans hår som fick smaka på saxen. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle få röra hennes hår. Tog ytterst lite av topparna, men tyckte nog att det blev lite bättre ändå.

Sedan gick vi en stund på stan, och kollade i affärer. Vi åt årets första glass också. Det var ju så himla fint väder idag. Superskönt!

Sedan var det dags för semifinal för mitt lag. Var så nervös, då jag verkligen ville att vi skulle komma till final. Det såg lite segt ut till en början, men till slut blev det 3-1 till oss. Snyggt jobbat! Så imorgon är det dags för final. Hoppas verkligen att vi tar hem det i år igen!

Nu sitter jag och resten av familjen på Java, en chinarestaurang här i Uppsala. En sen middag, men det funkar det med. Är dock lite irriterad då all mat typ är slut i buffén, och vi bad dem att fylla på. Någon mat har det iallafall inte kommit! Jaja, men vi har ju fått en trevlig kväll tillsammans iallafall, haha!

Dokumentären om mig kan man hursomhelst lyssna på via webben. För den som inte orkar vänta, klicka här. Tror att den kommer sändas på P4 på tisdag kväll annars, klockan 21.00. Själv har jag inte vågat lyssna på den haha. Hatar att höra min egen röst på radio.

Jag måste också säga stackars, stackars alla inblandade, närstående, och berörda, till den fruktansvärda bussolyckan idag! Jag tänker på er, och önskar er så mycket kraft och styrka som det bara är möjligt, för att ni ska orka ta er igenom det ofattbara! Kärlek till er alla därute! <3

Nu kanske ni tycker att det här är Supertråkigt men tycker det är lite kul att visa haha!

Gillar