Barnaministeriet

Idag var det faktiskt inte strålning som stod först på listan. Innan vi åkte till kliniken hämtade jag och mamma upp Simon, en kille från P4, vid centralen. Simon ska göra en dokumentär om mig, och kommer att följa mig i flera månader. Programmet heter Barnaministeriet.

Vi åkte iallafall till Skandion och satte oss i väntrummet. Simon satt och intervjuade mig innan jag skulle gå in. När vi suttit där ett tag kom personalen ut och förklarade att strålningsmaskinen var sönder, och att det skulle ta någon timme att reparera den. Under tiden vi fick vänta blev vi bjudna på lunch, i det närliggande hotellets restaurang.

Sedan åkte jag hem och vilade hela eftermiddagen. Orkar som sagt tyvärr inte göra så mycket mer om dagarna. Jag är verkligen såååå stressad och orolig över allt. Just nu orkar jag typ inte ens svara i telefon, och inte heller på sms. Jag kan inte ens sova ordentligt för att jag bara drömmer en massa. Bröt ihop lite när jag försökte förklara för mamma. Ibland är det bara för mycket. Då gjorde mamma precis vad jag behövde. Hon satte igång och masserade mig, i mer än en timme. Så skönt och avslappnande, och som sagt precis vad jag behövde! Nu hoppas jag att jag får en god natts sömn, och att jag vaknar upp med mycket energi imorgon.

Och imorgon är den sista strålningen. Då har jag strålats i 35 gånger. Jag skulle verkligen vilja fira detta på något sätt, men vet inte hur! Det skulle vara så kul om ni skulle vilja dela med er av några tips! Tack!


Och såhär tyckte jag om maten! Hehe!​

Gillar