Äventyrsbad

Idag väcktes jag av näsblod (efter tolv timmars sömn). Inte det roligaste sättet att vakna på. Dock kände jag mig rätt pigg, fantastisk känsla efter att jag varit så sänkt ett tag. Börjar förhoppningvis bli lite bättre nu!

Jag och mamma ville överraska Love lite. Vi hämtade honom lite tidigare i skolan, och åkte till Fyrishov äventyrsbad. Och gissa om han blev glad haha! Cissi mötte upp oss där, och sen kom även hennes mamma Malin. Det var så mysigt, och verkligen så kul att få rå om Love lite! Blir så glad varje gång jag ser honom!

Efter badbesöket mötte jag upp pappa, bröderna, och Jackie, för en lite försenad farsdagsmiddag. Tyvärr så har jag inte så jättebra aptit just nu, men det var ändå jättekul att umgås med hela familjen.

Vi hämtade dessutom hem Elvis (en av mina katter), som bor hos sin fosterfamilj. Han ska nämligen kastreras imorgon. Saknar verkligen att ha katterna hemma, det är så tomt utan dem!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Vilken bra dag det blev! Ni såg ut att trivas på Fyrishov, inte så mycket folk?
Superhjälte kiwi
,
Fina du💗
Anette Smideborg
,
Hej!
Läser din blogg och finner inga ord. Vilken kamp du går igenom.
Ser att du behandlas i Uppsala. Vår son Robin gjorde också det men för 14 år sen. Han fick leukemi då han var 9 år. Jag måste bara fråga om Per, Pärra tror jag han kallades, jobbar kvar? Det var vår Robins favoritsköterska. Vet att han jobbade där för något år sen, verkligen rätt man på rätt plats.
Önskar dig all lycka och att du ska få många fina år framåt.
Kram och tack för att du delar med dig💕 Anette i Skutskär