Att bocka av

Idag har det varit en hyfsat produktiv dag. Jag ringde de där samtalen som behövdes, och jag skickade de där mailen som också låg och stressade. Gud vad skönt det är såhär i efterhand. Finns ju typ inget bättre än att bocka av saker från "göra-listan".

Johanna med familj kom förbi idag. En familj som jag träffade på avdelningen. Har nämnt dem här på bloggen förut men har nog aldrig sagt namnen. Aja, nu vet ni haha. De kom över på en fika här och det var jättetrevligt. Som sagt så är det så kul att se att hon börjar må bättre, för fy vad hon har fått gå igenom mycket den senaste tiden. Gav bort Rockys lilla jacka som han har vuxit ur. Den lilla chihuahuan som jag visade på bild förra veckan är nämligen deras, och eftersom jackan i stort sett bara ligger här och skräpar så skänker jag hellre bort den haha.

Och imorgon kanske det blir dags att hämta min nya bil, alltså är såååå taggad. Det ska bli så otroligt skönt att få frihet igen, haha så tjatig jag är, men jag har verkligen längtat så himla mycket. Så fort jag får se reg-plåten ska det hittas på ett namn, för det går ju liksom inte att ha en bil utan namn haha.

Kan ni gissa vad jag gör nu?! Jo, såklart sitter jag i soffan med lilla Rocky, haha så standard. Känns iallafall skönt att småbitar börjar falla på plats och att jag snart kanske har en idé om vad jag ska göra de kommande månaderna. Längtar till rutiner, längtar till att ha något att gå upp för på morgonen. Annars slutar det alltid med att jag sover halva dagen. Önskar verkligen att jag slapp sitta ännu en dag till helt sysslolös, blir så fruktansvärt rastlös av det. Vad brukar ni hitta på när ni har tråkigt?

Haha lite skev bild men den får duga!

Gillar