Årsresumé (Del 3)

September

Efter att jag i slutet av Augusti fick det dåliga beskedet att min tumör hade börjat växa igen blev livet lite tuffare, och jag var tvungen att dra mina närmaste ännu närmre. Jag lärde mig ännu en gång att livet är skört och att det kan vändas fort, och om man vill något så ska man göra det nu och inte sen. Därför åkte jag med min dåvarande pojkvän till Portugal i september. Vi hade en väldigt bra semester, men också väldigt väldigt tufft. Min smärta började bli outhärdlig och det var flera sömnlösa nätter på grund av min smärta. Det tärde på mitt psyke!

Oktober

Inte ens en vecka efter att vi kom hem från Portugal lades jag in. Jag fick ett sådant starkt smärtgenombrott att det inte längre gick att hantera. Någon kort visit som vi först trodde blev det inte. Tvärtom, jag låg inlagd i hela tre veckor. Tre veckor fulla av smärta, ångest, panikattacker och skrik. Jag mådde fruktansvärt, och den smärtan jag då gick igenom, önskar jag inte ens min värsta fiende. Kan erkänna att jag mår skit av att kolla på dessa bilder. Jag hade helst av allt velat radera dem ur mitt minne. Det var i denna omgången jag fick min pump, och tack gode gud för det. Jag hade inte velat leva om jag inte hade fått den, det kan jag faktiskt erkänna. Jag hade tagit mitt liv. Ren jävla tortyr. Här har ni verkligheten av cancer!

November


Kickstartade november med en halloweenfest med några av mina bästa vänner, faktiskt den första halloweenfest jag någonsin gått på. Det var i november jag fick mitt hjärta krossat av min dåvarande kille. Men om Saga klarar cancer, ja, klart som fan att hon klarar att bli dumpad. Såklart var det jobbigt, men med mycket stöd av mina nära och kära klarade jag det också.

I november gjorde jag inte bara min första tatuering, utan också min andra, en palm och ett unicorn, med två av mina bästa vänner. Är fortfarande sååå nöjd över dem, och jag älskar dem mer och mer för varje dag som går!

December

December, min favoritmånad, som jag tror ingen har missat. Eftersom jag tyvärr har börjat "räkna ner" saker så tänkte jag hela tiden att detta var min allra sista december och satte därför en stor press på mig själv att allt skulle bli så bra. Jag ville MAXA december, allt skulle vara perfekt, och när det inte blev det så blev jag förkrossad. Missförstå mig inte, jag hade skitkul.

Jag startade månaden med att gå på ultraljud med min moster, och fick där reda på att det är en kille som kommer komma ut i April. Sedan blev det tillsammans med min extramamma en "liten" resa till Ullared, där jag blev av med mycket pengar haha. Sedan hade jag mitt stora födelsedagskalas, åkte till sjukhuset på min födelsedag, jag blev uppvaktad med presenter av två fina bloggläsare, jag firade jul med hela tjocka släkten, jag blev långhårig, hängde med Adam Pålsson, och avslutade året på bästa sätt.

Ja, hur ska jag sammanfatta detta år?! Jag vet helt ärligt inte. Det har varit lärorikt men ändå läskigt, lyckligt men ändå hemskt, bäst men ändå sämst år. Något jag iallafall har gjort är att leva, leva till fullo, varit tacksam för varje dag. Tack 2017 för alla fina minnen, som vi alla för alltid kommer ha med i våra hjärtan! Tack livet!

Del tre avslutad på årsresumén, och jag hoppas att ni alla tyckte om den, det gjorde iallafall jag. Kul att påminnas om alla fina upplevelser. Och nu när jag kollar tillbaka på det känns det helt sjukt att jag lyckats gjort allt detta på ett år, det är ju så mycket, haha!

Gillar

Kommentarer

Pias
Pias,
Irene
,

💛

Malin
,

❤❤❤

hildahedlund
hildahedlund,

Du är så stark saga!❤️

nouw.com/hildahedlund
Ulla B
,

Tack Saga för denna resumé! Kram!

Madde
,

Det har verkligen varit upp och ner för dig😓 Nu önskar jag att det bara blir upp och all lycka till dig fina Saga💛

David
,
<3
fridalehto
fridalehto,

Vilken pangbrud han släppte taget om exet ditt. Starkaste tjejen jag läst om, och otroligt vacker! ❤️✨ Att du sen har lärt dig att förmedla konsten om att leva i nuet är en gåva från ovan!

nouw.com/fridalehto
Gittan
,
tack för en härlig resume Saga du är underbar❤️❤️❤️