Årsresumé (Del 2)

Del två av min årsresumé, ledsen för att det dröjt men har haft fullt upp. Här kommer den äntligen iallafall!

April

Skrev egentligen om aprilmånad i del ett, men kom efteråt på att jag missade att skriva om att vi prickade av en väldigt stor punkt på min bucketlist. Ja, nämligen självaste Paris. Det var med Lavemark, ni vet min extrafamilj jag flög dit. Frankrike ligger ju lite före i värme så det var riktigt skönt att få lite sol på sig. Vi hade det helt underbart fantastiskt och jag njöt verkligen till fullo. Detta är verkligen en av mina favoritminnen.

Maj

I maj var vi till Siraö, jag, Love och mamsen, tillsammans med Barncancerfonden och andra cancerdrabbade familjer. En riktig myshelg som vi alla behövde där och då. Så skönt att ha folk omkring sig som förstod precis hur man mådde utan att man var tvungen att säga det.

Eftersom vi hade en rätt så varm maj månad blev det en MASSA picknickar. Nästintill varje dag gick vi ner till parken och mös på en filt. Något som gav mig ett otroligt lugn och fick mig att slappna av. Något vi också hittade på var att gå på en golfkurs, en kurs för amatörer, jag, mamma och några av mina kompisar. Tänkte att det kunde bli en rolig hobby att göra på sommaren. De visade sig dock senare att jag inte fick någon användning av kursen denna sommaren, det hanns inte med på något konstigt vis. Men kursen, ja, den var riktigt rolig ändå.

Juni

Juni var en riktigt riktigt bra månad. Hitta på så många roliga saker, och nu i efterhand har jag väldigt svårt att förstå hur jag orkade och hann med allt

Jag började månaden med en kryssning till Estland, Tallin med mamsen och Isabells mamma och mormor. Vi hade det superbra och jag njöt verkligen av den lilla värmen som då började komma. I Tallin mötte vi upp Isabells pappa med familj som guidade oss runt, hela hennes släkt kommer nämligen därifrån allihopa. Vi hade det riktigt bra, och det var skönt att få komma iväg lite.

Sedan blev det en roadtrip ner till Skåneland, Lund. Min moster tog nämligen masterexamen och det skulle såklart firas. Trots att jag hade hög feber efter fått vaccinsprutor så hade vi det riktigt bra ändå. Första gången jag fick uppleva Skåne och jag kan säga att jag gillade det starkt från första stund. Okej kanske inte Skåne jag gillade mest, utan mest dialekten haha.

Sedan var det en veckas jobb på fotbollsskolan och vi hade grymt kul. Vackert väder och hyfsat snälla ungar haha. Som jag nämnt många gånger så betyder det mycket för mig att få göra saker jag gjorde innan jag blev sjuk. Det får mig på något sätt lite närmre normala.

Sedan firade jag midsommar med två av mina bästa vänner och vi hade en gryyyym helg. Först midsommarfirande med Vickans familj, sedan två fester dagarna efter varandra, och dagen efter det drog vi till Göteborg för att kolla på Coldplay. En riktig KAOShelg kan jag minst sagt säga, och tankar på sjukdomen var lååångt borta. Jag fick äntligen leva livet som en normal tonåring.

Juli

I juli släppte jag äntligen mina smycken som jag under våren lade ner otrolig mycket tid på. Var med lättnad jag äntligen fick släppa dom, det tog nämligen lite längre tid än vad jag först hade tänkt.

Kommit lite frågor då och då om det finns några smycken kvar, och faktiskt så finns det de. Några få berlocker, armband och halsband finns kvar, så om du vill beställa något så kan ni antingen skriva till min mail saga.lundin@live.se eller mina instagramkonton sagalundiin (min vanliga) eller kiwisfight (kontot där ni hittar all information om smyckena).

Sedan hade jag en helt fantastisk semester till Gotland med en av mina bästa vänner Vickan. I nästan en vecka hängde vi på den fina ön, och mer tur med vädret kunde vi inte ha haft. Vet ni, vi spelade faktiskt in en vlogg den veckan som ligger på min dator helt klar att laddas upp på youtube. Varför videon inte kommit upp är för att jag och Vickan är så otroligt oseriösa när vi är med varandra, och flamsade då runt väldigt mycket i videon. Eftersom jag i somras knappt hade hunnit med att lägga upp några videos, ville jag inte med den videon få er att tro att vi var helt knäppa haha. Nu har jag ju hunnit fått upp några och ni har fått chansen att få en bild utav mig. Så, min fråga är nu om det skulle vara intressant att jag lägger upp den nu trots att det var så länge sedan den spelades in?

Augusti

I augusti gjorde jag min andra livs resa. Jag åkte tillsammans med Aron, min förebild men också nära vän till Norge och vandrade där upp till Trolltunga. En otroligt tuff resa, men otroligt vacker. Är så otroligt otroligt stolr över mig själv, att jag lyckades gå hela 2,4 mil i svår terräng är något jag fortfarande har svårt att fatta. Denna resa kommer delad plats med island, riktigt riktigt häftigt, och jag kunde verkligen inte förstå hur vyernajag såg där och då var på riktigt.

Ja, kan sammanfatta denna perioden i livet, helt UNDERBAR. Har nog aldrig mått så bra. Hoppas ni tyckte om resumén, och så hoppas jag att jag får upp del tre inom kort. Kram!

Gillar

Kommentarer

David
,

Jättefin resumé Saga, tack för den! Angående vloggen: ja, det skulle vara intressant.

Helene K
,

Vilken härlig sommar du hade, vilka fina minnen att tänka tillbaka på 💛

Henny
,

O Trolltunga finaste,roligaste och typ jobbaigste jag gjort😁Längtar tillbaka massor💕

Pias
Pias,
Älskar resumén, du är grymt duktig med ord, fotografera, tack : ) Du får vara flamsig Saga, det är alla ibland, oavsett ålder. Ha fin helg!
nouw.com/pias
J-Å
,

Klart att vi vill se på vloggen från när ni var på Gotland. Du kan vara lugn - vi vet att ni inte är knäppa 😊

Elisabeth
,

Klart jag vill se vloggen!! Kommer maila dig. Vill köpa av dina smycken 💛

Rebecca
,

Alltså det här med årsresumén är en såååå bra idé! Älskar att få se din egen tolkning av olika faser i ditt liv på det här sättet! Du är verkligen kreativ!

Madde
,

Tack Saga så otroligt roligt att läsa och hur roligt du haft😊. Hoppas 2018 ger dig lika mycket att se fram emot💛💛💛💛💛💛💛

Ulla B
,

SÅÅÅÅ bra du är på att skriva!