Årets första semlor!

Dagen började tyvärr inte så jättebra. Jag och mamma blev lite osams. Just nu är det en period då jag känner mig trött och känslig, och därför blev det hela så mycket värre pga alla andra känslor jag har. Hatar verkligen när morgonen blir fel, då blir oftast resten av dagen också jobbig.

Jag strålades iallafall, och sen skjutsade mamma mig hem till pappa. Jag sa hejdå till mamma, som åker upp till fjällen i helgen. Sen lade jag mig framför TVn och sov hur länge som helst. Vaknade när medicinalarmet gick igång, och då passade jag även på att äta lite mat. Sedan somnade jag om direkt igen, och sov till typ kl 18. Nu har jag världens huvudvärk tyvärr, tror det är för att jag har legat konstigt med nacken. Ska nog tigga till mig lite massage.

Har lite ångest över att jag kastat bort hela dagen typ, men ibland måste jag tillåta mig att ha en vilodag eftersom jag är så trött hela tiden. Vi åkte iallafall till affären och handlade lite godis och köpte ingredienser till semlor. Jag och Jackie hjälptes åt, och nu står dom på jäsning. Synd bara att det tar så himla lång tid. Men hemmagjorda semlor är ju verkligen så mycket godare än de man köper. Snart ska jag njuta av årets första semla haha.

Gillar