Årets första picknick

Alltså wow vad vädret har varit fantastiskt idag! Hoppas ni har varit ute och njutit ordentligt!

Pappa och jag åt lunch på Rixos idag. Vi tog varsin pastasallad, och var rätt nöjda över att vi var lite nyttiga haha. Vi nyttjade solen, då kunde Rocky följa med också. Han satt så fint bredvid oss. Premiär för mig i år att sitta på en uteservering. Helt underbart. Nu känner jag att jag verkligen är redo för sommaren.

När jag kom hem knallade jag tillbaka med mina mögliga vindruvor till Willys. Pappa lyckades nämligen köpa dem igår. Bara för att han har lite dålig syn så tycker jag inte att det ska gå att köpa sådana. Haha stackarn! Fick det dubbla priset tillbaka, så det tyckte jag var rätt schysst. För de pengarna köpte jag lite picknick-fika.

Sedan hakade Joel, Jackie, och såklart lilla Rocky med mig till Stadsparken. Där låg vi och solade, fikade, och lyssnade på musik i flera timmar. Rocky var hur glad som helst, och skuttade runt där i gräset. Det var verkligen så himla mysigt!

Nu har det varit tre fantastiska dagar i rad. Känns typ för bra för att vara sant. Men som jag njuter, känner lycka i hela kroppen. Hoppas att det blir en långvarig lycka!

Kramis!

Gillar

Kommentarer