Är det mig folk kallar stark?!

Alltså dagen igår, en jäkla bergochdalbana kan jag säga. Väljer att dela upp detta inlägg i två delar, så att det inte blir alldeles för långt!

Dagen igår började inge bra. Jag måste fasta innan röntgen vilket gör så att jag blir helt energilös och extra känslig. Och jag har ju berättat hur jobbigt jag tycker det är med röntgen, och då är det inte så jättekul att behöva fasta dessutom. Allt blir ju hundra gånger värre när man är hungrig, iallafall så blir det så för mig. Det som hände igår hade jag dock inte tänkt mig. När jag lade mig ner på britsen kände jag på en gång att det inte skulle funka. Jag låg alldeles för hårt, trots kuddarna under svanken.

Blandningen av smärtan och panikångesten var fruktansvärd. När röntgenmaskinen dessutom styrdes av hur jag andades fick jag ännu mer panik, vilket ledde till att jag andades fortare och fortare. Försökte stå ut med smärtan, men efter en kvart gick det inte längre. Tårarna forsade ner för mina kinder, och jag kände mig helt värdelös. Är det mig folk kallar stark? Är det mig folk blir inspirerade av? Jag är ju bara en jäkla loser! Jag klarar ju inte ens av att göra en magnetröntgen! Men så ont som jag hade då, har jag inte haft på över ett år.

Så vi fick avbryta helt enkelt, och jag fick en ny tid på fredag. Då ska jag förbereda mig med både mer smärtstillande, men också lite lugnande. Förhoppningsvis går det mycket bättre då. Vi håller tummarna på det!

Efter mitt misslyckade sjukhusbesök hämtade jag och mamma upp Knut och en vän till mamma. Nu kändes denna förjävliga dag lite bättre iallafall. Dock så blev jag ju lite hög av all morfin, som jag var tvungen att proppa i mig efter röntgen, så jag var väl lite sådär smådryg haha. Men som tur var stod de ut med mig. Lutade mig mot Knut och sov hela vägen till Stockholm haha, och när jag vaknade sedan så kände jag mig okej igen.

Nästa inlägg kommer om bara några minuter!

Gillar

Kommentarer

Gittan
,
Älskade Saga så tråkigt att höra vad du måste gå igenom, finns ingen som skulle klara det utan att ibland få bryta ihop och det är definitivt inte ett misslyckande utan bara en dålig dag. Dåliga dagar drabbar alla även superhjältar. Du är vår superhjälte och kommer alltid att vara. Massor av kramar till dig ❤️❤️❤️
Fia
,
Att vara en förebild har ingenting med prestation att göra. Det har att göra med inställning och hur man är som medmänniska 😊 du är fantastisk! Du hade ont och var rädd igår, det finns ingen skam i det. Hoppas på bättre premedecinering på fredag! Heja dig 😊
ullijonsson
ullijonsson,
Styrkekramar i massor ❤️❤️
nouw.com/ullijonsson
Ängeln Hampus Mamma
,
Det är en styrka att även kunna visa att man är svag ibland! Att ha den inre styrkan handlar inte om hur "stark" du är utåt eller hur mycket du tolererar, du får viss din smärta, både den inuti och den utanpå. Du är människa! Minns så hur Hampus var så fascinerad av tjejen som åkte runt på hooverboard i korridoren! Kram till dig
Anki
,
Det är en extra ordinär styrka att dela med av sina sämre stunder!!! Klart du ska ha lugnande, panikångest är grymt jobbigt men med lugnande blir det ju för det mesta hanterbart, kram
Carola Salén
,
Kämpa krigarprinssesan!!👑
Karin
,
Din styrka ligger i hur du hanterar en verklighet som för oss andra är overklig. Som vi varken kan förstå eller leva oss in i. Men som du delar med dig av på ett sätt som får oss att känna oss nära dig, trots att vi aldrig träffat dig. Saga, du är magisk.
Pias
Pias,
Å vad jag instämmer, det är en styrka att kunna visa sina svagheter <3. Hoppas det gick bra igår med röntgen.
nouw.com/pias