Äntligen julkänsla!

Idag var det adventsfika hemma hos farmor, som det är varje år. Tycker det är jättemysigt, det sätter igång julkänslan liksom. Vi drack glögg, åt lussebullar, och pratade. Supertrevligt! Sen åkte vi hem till Krister och Gittan, som är vänner till familjen, där fikandet fortsatte haha. Så den här dagen har väl bestått av fikande.

När vi kom hem klädde vi granen. Egentligen brukar pappa inte vilja sätta upp den förrän en vecka innan jul. Men i år fick jag bestämma. Jag älskar julen, så varför inte njuta av den så länge man kan haha. Andra advent idag, vilket betyder att det bara är 2 veckor kvar tills jag fyller 16 år. Jag hoppas att mitt år som sextonåring kommer att vara bättre än det gångna året, och att oturen vänder.

Idag har jag haft jätteont i mina fötter, framförallt i den vänstra. Den är helt bortdomnad, och det är som en stickande känsla i hela foten. Dessutom är jag så öm. Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart!

Imorgon är det måndag, vilket betyder att det är en ny strålningsvecka. Den här veckan har jag dessutom fått tidiga tider, så vi får se hur jag klarar av att gå upp på morgnarna. Tro det eller ej men det var faktiskt jag som önskade tidiga tider! Jag har nämligen en liten plan den här veckan som jag hoppas orka göra.

Okej vet helt ärligt inte vad jag gör här!

Lyckades sätta igång en tomte som sjunger. Sen hittade jag inte avstängningsknappen, så den sjöng samma vers om och om igen i typ 5 minuter. Så då var man ju tvungen att dra en liten dans haha!

Gillar

Kommentarer

Wilma
,
Du är sjukt fin och så stark, jag tror på dig!!
Annicka
,
Vilken dag! Jättekul att träffa släkten, vi väntar med granen. Saga vår gran är grön, haha......
Du få sköta om dina fötter, kanske fotmassage? Hoppas vi ses snart.💕💕
Malin
,
Kram❤
Benny färm
,
Hej Sara såg inslaget på tv,som du gör så bra en stark tjej som kämpar.
Benny färm
,
Hej igen vi vill gärna hjälpa dej att få åka på en semester, vi ger dej