Ännu är det sommar

Som jag sade igår så njöt jag till fullo av det fina vädret idag. Alva och Vickan lyckades ta sig hit redan vid halv tio. Då blev det först en sväng förbi ICA, där vi köpte med oss lite lunch, och sedan drog vi ut till Fjällnora, en jättefin badplats som ligger en liten bit utanför stan. Rocky fick hänga med också, och han var riktigt glad och nöjd. När det blev alldeles för varmt gick vi och badade, Rocky fick såklart också bada. Har faktiskt aldrig provat bada Rocky förut, så jag blev glatt överraskad när jag såg hur duktig han var på att simma. Såklart höll jag i honom hela tiden, men han klarade det riktigt bra, haha plutten.

Vi hängde vid badet i stort sett hela dagen. När vi kom hem åkte vi till ICA ännu en gång för att inhandla mer mat, bl.a. vår goda middag. Grillspett fick det bli, och vi lyckades inte sätta oss vid bordet förrän klockan var nio. Tog lite längre tid än väntat haha.

Sådana här dagar är helt underbara, och tyvärr har det inte blivit så många av dem i år. Får världens ångest över hur snabbt tiden går, sommaren är ju typ över nu?! Kommer ihåg hur otroligt deprimerad jag var vid denna tiden förra året. Usch! Var så otroligt ledsen över att alla andra skulle få börja gymnasiet och leva ett normalt liv, medan jag visste att jag hade flera månader kvar med cellgifter. Det, och mycket annat gjorde mig verkligen riktigt ledsen, och förra hösten var nog en av de jobbigaste perioderna i mitt liv. Idag är det inte så, för jag är faktiskt ganska glad trots omständigheterna. Jag ska få börja skolan, börja med innebandyn, och förhoppningsvis resa lite. Denna hösten SKA bli bra!

Gillar

Kommentarer

Ulla
,
Bra där Saga, det är klart att hösten blir bra! Rätt inställning! Kram
eva
,
Vilken tuff tjej du är
Ingela
,
Självklart kommer den bli bra😊