Änglavakt?!

Sov så jäkla dåligt inatt. Sov ju egentligen ingeting inatt, utan jag somnade först klockan sju imorse. Var inte jätteglad när jag var tvungen att tvinga mig själv att kliva upp ur sängen klockan tio imorse. Så idag har jag verkligen kämpat för att hålla mig vaken, vill ju vända tillbaka dygnet!

Idag var jag först på sjukhuset för att ta prover, och sedan åkte vi till Skandionkliniken där strålningen utförs. Skandion ligger ungefär 100 m från sjukhuset, om ens det. De visade mig runt, och jag blev väldigt positivt överraskad. Otroligt snälla människor och fin miljö, riktigt fräscht och trevligt!

Precis när jag blev sjuk i våras, fick jag en berlock till mitt armband. Det var en skyddsängel som jag fick av mammas kompis, som är guldsmed. Den var superfin, och jag älskar den verkligen. Vet ni vad som hände igår! Jag råkade halka på isen, och tog tag i en kant av trappen jag gick uppför. Iallafall så gjorde det inte så ont som jag trodde. När jag kom hem märkte jag att min ängel hade blivit helt mosad av fallet, och om den inte hade varit emellan hade jag nog fått lite ondare. Helt sjukt att just skyddsängeln skulle ta smällen, och inte någon av mina andra sju berlocker!

Gillar

Kommentarer

isolen
,
åh vad fint <3
A,
Försöker att dela upp min kommentar i 2 delar eftersom din blogg "sa ifrån" för att den var för lång 😊
Hej Saga! Vill bara säga att jag nu suttit och läst din blogg i över en timme. Jag är själv vuxen så det är sällan jag hamnar på så unga personers bloggar, men jag blev helt fast. Tycker du är så stark som klarar av att vara så positiv och glad och kämpa framåt trots alla svårigheter!! Och dåliga dagar då man bara gråter FÅR man ha! Man är inte mindre stark för det! Du har all anledning att tycka din situation är jobbig och ändå delar du med dig av så mycket positiv energi. Tänker speciellt på en del av dina inlägg. Ett där du skrev att någon på fb skrivit att det "daltas" med dig (eller om det var cancersjuka i allmänhet). Verkligen inte!! En person som har en svår sjukdom behöver så mycket stöd det går att få!! Det är inte att dalta! Har en vän med cancer och det är helt självklart att alla vi som finns i närheten erbjuder vår hjälp och stöd! Vi människor är ju här för att hjälpa varandra!
Forts.följer...
annmi.blogg.se
A,
Det andra inlägget jag tänker på just nu är det där du skriver att du var så söt förr och att du inte är det längre. Det är du visst!! Du är jättesöt även utan hår! Ditt leende är jättevackert och gör att man blir glad. Det är viktigare än håret. (Så klart förstår jag att du saknar ditt hår, för vilken tjej/kvinna skulle inte göra det.) Jag är lärare (på mellanstadiet) och försöker verkligen få eleverna att inse att de är fina precis som de är och att det inte är utseendet som gör en människas värde (även om jag -återigen-förstår att det känns viktigt, även jag tänker ju på mitt utseende mer eller mindre). Du är också fin, precis som du är JUST NU!
Och en sak till (innan jag avslutar den här kilometerlånga kommentaren)...Jag blev så grymt arg när jag läste att du haft dina besvär så länge och att det tog sån tid innan du fick diagnos och hjälp!!! (Tyvärr inte första gången jag läser om sånt!!) Hur kan läkare vara så tröga??! Hur kan de bara låta bli att ta folk på allvar!? Och särskilt ungdomar, som inte brukar ha såna besvär som du hade, utan nån anledning. Jag hoppas att det inte har förstört dina chanser att bli helt bra! Jag hoppas så himla mycket att du blir BRA igen!!!
Kram!
annmi.blogg.se
Malin
,
Kram❤❤❤
Annicka
,
Saga du har många skyddsänglar💕💕
Edna
,
Saga, har läst på mobilen mest sen sist vi sågs så har inte kunnat kommentera. Kollar din blogg varje dag, du är magiskt och det vet du <3 Din änglavakt var klart med dig. kram /edna