Ångesten har återvänt

Tillbaka i stan och verkligheten. Vaknade hyfsat tidigt. Gick ut med hunden. Storstädade i alla lådor mm. Ringde också Länsförsäkringar pga att jag har lyckats tappa mitt bankkort någonstans i pisterna, hehe.

Sen satte jag igång med att ta bort mina akrylnaglar, inte den smartaste idén. Har suttit i fem timmar, och jag är fortfarande inte klar. Mina naglar är nu helt förstörda. Så är tyvärr inte på så bra humör. Irriterad och trött.

Hatar att vara på dåligt humör. Vem gillar det egentligen?! Jag känner mig rätt ledsen över att vara hemma igen. Många tankar kommer tillbaka tillsammans med ångesten. Var så skönt i fjällen. Skönt att tänka på annat, och slippa all skit för en stund. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra om dagarna! Har ångest över varje dag som går, och jag bara räknar ner till dagen då jag röntgas för att se om strålningen har gjort något. Bara tanken av dagen då jag får reda på allt gör mig helt panikslagen.

Nej fy! Ska slänga mig i duschen, försöka skaka av mig alla jobbiga tankar, hitta på vad jag kan fylla mina dagar med, och sen ska jag försöka sova. Hoppas att jag kan vakna med mer energi imorgon.

Hoppas ni har haft en bättre måndag än mig iallafall!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
Usch och fy.... Hoppas du genom att umgås med kompisarna och oss gamlingar gör att du kan koppla av mellan varven. 💕💕
J-Å,
,
Jag kan naturligtvis inte uttala mig så mycket om angående din sjukdomsbild, men känslan är att det kommer att gå bra. Du verkar vara en otroligt stark tjej. Kämpa! Det kommer att gå bra! <3
Malin
,
Önskar jag kunde befria dig från dina jobbiga tankar och din fuck cancer😞Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
Eva H
,
Kanske en dum fråga, men kan du inte gå till skolan några timmar/dag?
Therése
,
💜 Det går inte att sätta sig in i hur fruktansvärt det är för dig att vänta på ett sådant besked, om man inte själv har varit "där". Glad för din skull att du har mått bra en kort period och att du fyllt den med, för dig, vackra och betydelsefulla känslor. Kramar om!
Marie
,
Jag undrar också över det där med skolan - kan du inte få hemundervisning eller på annat sätt, så att du inte kommer efter så mycket? Skickar massa styrkekramar och goda tankar till dig! Du är fantastisk!
Anki
,
Tänker som ngr av de ovanstående. Gå till skolan ngr timmar om dan å var där helt kravlöst. Kram
Midia
,
<3