Angående dokumentären!

Angående dokumentären om mig som skulle gå på radio idag.

Några har kanske märkt att Barnaministeriet inte sändes idag. Tyvärr sköts det upp då det hände en fruktansvärd bussolycka imorse som de behövde informera om istället. Usch vad jag blev ledsen när jag fick höra om olyckan, hade lika gärna kunnat varit någon av mina kompisar.

Ville bara klargöra varför det inte sändes idag så ni inte blir helt förvirrade. Så fort jag vet lite mer information om när det sänds så skriver jag det här.

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Ok❤bamsekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram🐻🐻😅
Malin
,
Ursäkta skulle inte vara en skratt emoji
Ulla
,
Jag har nu lyssnat på programmet om och med dig. Den finns på UR. Väldigt bra och jag tror (?) det är du som valt musiken. Bra val! Tack Saga för att du finns och vill dela ditt liv med oss alla som följer dig. Kram!
SagaLundin
SagaLundin,
Själv har jag inte vågat lyssna på den haha! Och ja, jag valde musiken. Mina sex favoritlåtar, dock vet jag inte om alla kom med?! Kramis! ❤
nouw.com/sagalundin
Sandra
,
Hej Saga. Jag hittade din blogg igår när jag satt på akuten efter att röntgat hjärnan och fått kontrast. Läkarna ville utesluta en tumör och medans jag väntade på alla svar så googlade jag och hamnade här. (Allt var ok med mig). Jag läste igenom din blogg hela kvällen igår, både en och två gånger. Du är bara ett år äldre än min lillasyster och tårarna bara forsade samtidigt som jag log. Log åt vilken fantastisk tjej som vandrar här på jorden och som har den styrkan som du har. Som kämpar genom eld men behåller leendet. Du har lärt mig att uppskatta livet på ett helt annat sätt. Du har fått mig att inse att det inte är lönt att klaga på att jag har lite pengar och inte kan köpa nya kläder vissa månader. Du har fått mig att inse att livet är för kort för att grubbla på småsaker och irritera sig på värdsliga saker. Du är en hjälte. Hoppas du inser det själv! Jag tycker det är så fantastiskt hur du höjer Alexander Falk, du ska bara veta att du är en lika stor hjälte som honom. Alla ni som kämpar med cancer är hjältar.

Jag hoppas och tror på dig, fina fina du! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

STYRKEKRAMAR från en 22-åring.
SagaLundin
SagaLundin,
Hej! Vad glad jag blir av att du hittat hit! Vilka fina ord, tack så jättemycket! Sådana människor som du är anledning till varför jag fortsätter att skriva. Är så glad och tacksam att det finns så otroligt många snälla människor runt om mig. Och vilken lättnad att det inte var en tumör! Massa kramar till dig! ❤❤❤
nouw.com/sagalundin
Ingegerd Norén
,
Hej Saga.
Jag är en gammal "tant" som har följt din blogg ett antal månader. Hittade bloggen efter att sett dig på god morgon program på TV1.
Det är underbart att få följa dig och hur du lyckas fånga det positiva i tillvaron.
Nu skickar jag - liksom så många andra- stora styrkekramar till dig.

SagaLundin
SagaLundin,
Hej! En ära att få ha dig här! Tack för dina fina ord! Kram! ❤
nouw.com/sagalundin
Annicka lavemark
,
Fruktansvärt med bussolyckan. Vi får lyssna på UR Om vi har bråttom. Så Benny har fått ny ägare? När kommer nya vidundret, haha... 💕💕
SagaLundin
SagaLundin,
Förhoppningvis kommer den nästa vecka! Kram! ❤
nouw.com/sagalundin