Älskade farmor!

Dagen började med lunch på Chopchop med pappa, och sen blev det en sväng förbi NetOnNet där jag köpte ett kamerastativ.

Efter det åkte jag till nagel-Therese, och fyllde på mina fransar igen, så nu är dom fylliga och fina igen. Perfekt inför måndag, ska nämligen ta lite kort till en tidning då.

Har ju pratat en del om att man ska vara nöjd över hur man ser ut osv, och att jag nu uppskattar mitt useende mycket mer än vad jag gjorde förut. Kan förstå att det kanske kan bli lite motsägelsefullt, när jag går och gör både naglar och fransar. Anledningen är att det får mig att känna mig lite feminim. Nu när jag inte har mitt långa hår, kan jag ibland känna mig så grabbig.

Sedan bar det iallafall av till farmor, som fyller hela 82 år idag. (Grattis bästa farmor, älskar dig!) Där träffade vi släkten, och åt god fika. Rocky följde såklart med, och så var det en annan hund där också. Som jag kanske nämnt förut så är ju Rocky rätt så rädd för andra hundar, vilket leder till att han skäller och gömmer sig bakom mig. Skönt att få träna honom lite. Det är väldigt jobbigt att han är så rädd för andra hundar, ställer till det lite när man går promenader. Finns det några hundägare där ute som har erfarenhet av detta får ni gärna lämna en kommentar.

Efter kalaset hos farmor hämtade vi upp Cissi, som sover här inatt. Vi ska nämligen upp tidigt imorgon och göra en liten "utflykt". Men vad tänker jag inte avslöja idag, haha.

Något som jag glömde nämna igår var att det var premiär med jeans igår. Har ju inte kunnat använda jeans på två månader, pga min brännskada. Kanske inte någon big deal men tyckte det var kul att nämna.

Gillar

Kommentarer

Eva H
,
Såklart en jättetrevlig att kunna ha 👖 igen. Härligt!!
Eva H
,
jättegrej, skulle det stå.
Malin
,
Styrkekramar❤bamsekramar❤kram❤kram❤kram
Annicka Lavemark
,
Härlig bild på farmor och barnbarn💕