Allt går om man vill

Del två av min "lilla" sammanfattning!

Lördag

Hade en riktig trött-dag i lördags. Trots att jag hade fått rätt så många timmar med sömn så var det helt omöjligt att ta sig upp ur sängen före lunch. Kände mig seg och slö i hela kroppen under dagen och det kändes typ inte riktigt som om att den ville "vakna".

Lilla Love fick iallafall komma hit under helgen vilket gjorde mig lite piggare och gladare. Inte lång tid efter att han hade kommit hit så rullade även våra kusiner upp på uppfarten. Mamma och min moster hängde utomhus och planterade om lite i rabatterna medan "lill-killarna" satt och spelade lite på mobilerna. Jag och min andra kusin pratade lite, men halvsov också emellanåt haha. Skönt att se att man faktiskt kan vara trött i den här åldern även om man inte har cancer haha.

Framåt kvällen kom min vän Moa hem till mig. Tomhänt? Nej nej! Hon hade stannat och köpt med sig sushi. Världens bästa!! Det blev en mysig kväll med mycket snack om allt möjligt. Dessvärre skulle hon upp tidigt dagen efter och behövde därför dra rätt så tidigt. Men vi hann iallafall med att snacka en massa, samt måla hennes naglar. Gula och fina blev de, weeey!

Sedan slutade tråkigt nog denna dag med tårar. "Anledningen" kan ni läsa i mitt lördagsinlägg. När jag är ledsen så är det bästa jag kan göra åt det att bara tillåta mig själv känna så som jag gör, och bara få gråta av mig precis så mycket jag behöver. Då vill jag inte ha någon som ska sitta och trösta direkt, utan jag vill bara få känna mig färdiggråten innan jag kan bli glad igen. Svårt att förklara. Blir helt utmattad efteråt, och faktiskt så skulle jag vilja säga att det är det en väldigt skön känsla.

Söndag

Ville verkligen vända tillbaka dygnet, och bad därför mamma och Love dagen innan om hjälp med väckning. Så runt 10 kom de in till mig och väckte mig efter min önskan. Jag var såååå trött och tänkte istället sova lite mer, men det var då Love kom in och frågade om jag snälla kunde äta frukost med dem. Självklart kunde jag det, och Love försvann ut i köket.

Gulliga Love fick bli kock denna fina morgon. Varma mackor gjorde han, och gick in till mig och tog beställning på vad jag skulle ha i min macka. Han höll på ett bra tag, och för någon som typ aldrig har stått i ett kök förut så var han riktigt duktig. Efter typ en halvtimme var han äntligen klar och kom och hämtade mig stolt som han var. Då hade han dukat upp fint i matrummet. Supergott, det enda problemet var bara att han hade lyckats blandat ihop min och mammas macka med varandra, något som var rätt så enkelt fixat. Annars var jag så imponerad över hur bra han hade lyckats fått ihop allt! Hjärtat mitt! <3

Efter frukosten satt jag i telefonen i flera timmar och pratade med mina vänner, som jag inte hunnit prata med på ett tag. Och det är ju rätt bra när man kan göra två saker samtidigt så jag försökte mig alltså på detta. Har så länge jag kan minnas alltid haft målade tånaglar, och speciellt nu på sommarhalvåret. Problemet den senaste tiden har ju dock varit att jag inte nått ner till mina egna fötter, och har därmed inte kunnat måla dem. Såklart ville jag testa detta igen, och kämpade för fulla muggar. Efter mycket tålamod, och ett antal bolusdoser i pumpen, lyckades jag tillslut haha. Nu har jag fina tår och är riktigt stolt!!

På eftermiddagen kom sedan Aron, Anja, och Vacchi på besök ännu en gång. Medan resten var ute i trädgården och umgicks stod jag och Aron i köket. Denna gång lagade vi vår berömda risotto, ni vet den vi gjorde i vloggen för några veckor sedan?! Och medan vi höll på sände vi live på Facebook där vi svarade på lite frågor som kom in och fjantade runt, någon som såg oss haha? Vi hade verkligen superkul!

Kvällen avslutades med huvudvärk tyvärr, men jag antar att det var pga att jag hade varit vaken så länge. Blev en tidig kväll för mig!

Måndag

I måndags kom min kompis Hanna hit och hämtade mig. Vi tog bilen in till stan, där vi först åt lunch på Chop chop, och sedan gick jag på zonterapi. Ni får googla om ni ska ha en exakt förklaring, då jag bara kommer skriva fel annars haha. Men det funkar typ som akupunktur och massage, men man går inte på området där det gör ont lokalt, utan fångar upp dens nerver som sitter i öron och fötter. Så konstigt om jag ska vara ärlig, och jag har ingen aning ifall det funkade. Väldigt svårt att utvärdera sådär första gången. Bokade mig en ny tid iallafall så får jag fundera ifall jag tycker det är värt att ta den.

Sedan hämtade Hanna upp mig igen och vi åkte vi till Gränby (galleria) där vi satte oss och fikade. Vi beslutade oss för att sitta på Icas fik. Det är verkligen så himla mycket bättre fik där än i de andra "finare" caféerna, både godare och billigare. Underskattat skulle jag vilja säga, det var grymt gott alltså! Innan vi gick hem gick vi på jakt på byxor till Hanna, men tillslut fick jag så svårt att gå att vi satte oss i bilen hem.

Jag blev hemskjutsad, och sedan kom Jenny. Ännu en sådan där närstående-dag, och hon hade tagit ledigt för mig. Vi lagade god mat, och jag duschade. Tog sedan tag i Jennys fula tår haha. Nej men hon hade nagellack som var halvt borta, och det gör ont i mina ögon att se haha. Så, kvällen fick avslutas med lite pedikyr haha.

Och nu till den stora NYHETEN! I måndags valde min kusin ÄNTLIGEN att lämna sitt näste. Alltså tror inte ni förstår hur mycket jag längtat. Är så exalterad och längtar ännu mer tills jag får hålla i lilla mini! Nej, detta var precis vad jag behövde nu, massa bebisgos!!

Gillar

Kommentarer