Acceptera, och ta dagen som den kommer

Jäkligt kämpigt att ta sig upp från sängen imorse. Runt sju behövde jag vakna då vi behövde vara på golfbanan redan klockan nio. Vi åt frukost och gjorde oss iordning och skulle precis lämna huset, när någon från golfen ringde för att tala om att kursen ställs in pga att instruktören blivit sjuk. 20 minuter innan golfen skulle börja! Tyckte inte det var så jätteschysst, lite bättre framförhållning måste man väl ändå ha?! Cissi och Malin hade åkt i 45 minuter och fick vända och åka hem igen. Blev lite less, sa nämligen nej till en cup med innebandylaget i Falun som jag gärna hade velat åkt på, bara för att kunna vara med på golfen!

Nåja, istället för cupen planerade vi in ett läger för cancerdrabbade familjer, vilket är kul det med. Jag, mamma, och Love är nu ute på Siarö i Stockholms skärgård. Totalt är vi tre familjer, syskonstödjare, och de som anordnar vistelsen. Det ända jag tycker är lite tråkigt är att det bara är barn mellan fem och tolv år - och jag. Hade gärna velat träffa någon som är runt samma ålder som mig, även fast det inte var något jag förväntade mig. Det är en före detta gladiator (ni vet från TV-programmet) som "håller" i lägret med sin familj. Plexus, var hans gladiatornamn, för er som kommer ihåg honom haha.

Det har varit lite småaktiviteter hela dagen, såsom skattjakt, paddling, motorbåtskörning, samt bjudits på god mat. Vi har pratat en massa också, berättat våra historier osv. Tror att det kan bli en bra helg ändå, även fast det inte riktigt blev som jag egentligen hade önskat.

Blir helt tårögd av de andras historier. Helt sjukt vad dessa barn och deras familjer har fått genomlida. Oskyldiga, små barn. Det gör så ont i mitt hjärta att höra om vilka tuffa resor de har fått gå igenom. Denna sjukdom är så himla orättvis!

Gillar

Kommentarer

Annicka Lavemark
,
V fick frukostbestyret eftersom golfe ställdes in. siarö är en trevlig ö att besöka. Många roliga gångar att utforska.💕💕
Ela
,
Sjukdom infaller inte alltid lägligt och kanske blev ledaren akut sjuk. Trist att det inte blev som du tänkt men hoppas att helgen blir fin ändå.