10 kr var!

Nu har jag iallafall tillfälligt avslutat försäljningen av mina handgjorda smycken som jag jobbat med i ca ett år. Och jag kan knappt tro det men vi har lyckats samla in hela 10.000 kr till Barncancerfonden. Hur himla fantastiskt är inte det?!?! Pengarna åkte såklart in på min insamling Kiwisfight och vi är i skrivande stund uppe i hela 184.960 kr. Vilket betyder att vi inte riktigt är i mål ännu och saknar lite mer än 15.000 kr. Därför behöver jag er hjälp! Många bäckar små, jag uppmanar alla mina läsare att sätta in 10 kr var. Och om alla nu lyssnar på vad jag vill så är vi långt förbi mitt mål. Så snälla, hjälp mig sista biten nu!

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Har självklart bidragit Saga💛Detta är så viktigt!
Malin
,
Självklart❤❤❤varma kramar finaste Saga Kiwi❤❤❤
Eva
,
Ända in i kaklet bästa Saga! 😍Har bidraget till insamlingen. 💕OM du har något armband kvar vill jag hemskt gärna köpa ett.
Anna
,
Underbara Saga, självklart bidrar även jag så att denna ondska slås ut och att cancern försvinner för gott! Många varma kramar från mig som tänker på dig varje dag!!!!!
Pias
Pias,
Känns som det minsta man kan göra, bidra till ditt fina initiativ. STORT TACK till dig Saga, om du visste hur ditt skrivande sätter spår... du är fantastisk. Jag kommer aldrig sluta hoppas på ett mirakel!
nouw.com/pias
Ann Beskow
,
Jag har bidragit - det var ett lätt beslut. Tack för din fina blogg och för ditt stora engagemang 🌿
Susanne
,
Fina Saga❤️ Självklart vill jag bidra och jag blev superglad och tårögd när jag såg att din insamling nu passerat målet!! Härligt kämpat!!❤️❤️
Vegoztyle
Vegoztyle,
Är sååå glad att målet nu är passerat weooo💕satte också in ett bidrag imorse !! Kramar 😘💕💕
nouw.com/vegoztyle
Malin, 91:a
,
Har bidragit. Såg att din insamling nåt målet nu! Jag är sååååå glad för din skull! Snyggt jobbat, vilken kämpe du är! ♥️♥️♥️
Cilla
,
självklart lyckades du med målet och överträffade det. Bidrog i dag och borde gjort det för längesedan! kan inte tänka mig att det finns något som är lika värdefullt att lägga sin lön på. det gör mig så förtvivlad och ledsen när man får läsa alla livsberättelser om barn med cancer. vi åkte till månen 1969 men än i dag har vi inte lyckats utrota cancern. kram Saga du är bäst!